StudentvoorStudent


STUDENTVOORSTUDENT

Studentvoorstudent | Zodat jij plezieriger kunt studeren

Studentvoorstudent is een online platform dat vragers en aanbieders van bijles in Nederland samenbrengt. Bijles voor studenten en middelbare scholieren. Onze tutoren studeren nog of zijn de afgelopen twee jaar afgestudeerd. De kracht hiervan is dat alle tutoren op de hoogte zijn van de meest actuele stof en de opbouw van een specifiek tentamen of examen.

Door deze tutoren (aanbieders) selectief toe te laten op het platform, kunnen wij de kwaliteit van de lessen waarborgen. Onze tutoren bieden lessen aan in vakken voor studenten (mbo, hbo en wo) en middelbare scholieren (vmbo, havo en vwo).

Tutoren presenteren zich op dit platform via een zelfgemaakt profiel. Studenten of leerlingen vergelijken deze profielen om te kijken welke tutor het beste bij hem of haar past. Tutoren geven les voor vakken waar zij minimaal een 7 voor hebben gehaald. Deze lessen worden bij de student of leerling, bij de tutor, op een publieke locatie of online gegeven. Door tutoren hun eigen uurtarieven te laten bepalen zal er door onderlinge concurrentie een eerlijke prijs tot stand komen.

Wie zitten hierachter?

Twee jonge gedreven ondernemers met de ambitie om studenten in het héle onderwijs te helpen. Ludo zit momenteel midden in zijn doelgroep als afstudeerder Ondernemerschap & Retail Management op de HAN. Tim is het afgelopen jaar afgestudeerd als bedrijfseconoom op de Radboud Universiteit en is recent bij Studentvoorstudent toegetreden om samen met Ludo dit avontuur aan te gaan.

Heb je vragen? Wij staan graag voor je klaar.
Contactgegevens

Ondernemer
Ludo Jacobs & Tim Bult

E-mailadres
Ludo@studentvoorstudent.nl

Telefoonnummer
06 57 57 08 13

Website
www.studentvoorstudent.nl