Van Ekeren automation


Het ontwerp van moderne industriële machines vraagt om het maken van heel veel keuzes. Hoewel de functionaliteit van een machine altijd leidend is, hebben keuzes ook invloed op o.a. de engineeringscapaciteit, levertijd, robuustheid, bedieningsgemak, en toekomstige uitbreidbaarheid.

Als specialist in functioneel ontwerp en software-implementatie van mechatronische systemen, ondersteun ik industriële machinebouwers met het maken van de juiste technische keuzes. Soms is het logisch om voor de theoretisch optimale oplossing te gaan. Ik streef echter altijd naar simpele, begrijpelijke en effectieve oplossingen. Oftewel, oplossingen die niet complexer zijn dan noodzakelijk om capaciteit en kosten beheersbaar te houden. 

In samenwerking met de klant weeg ik de beste weg naar succes af. Hierbij kan ik ervoor kiezen om mijn eigen kennis te gebruiken of te verbreden, maar ook de vaardigheden van mijn netwerk benutten. In mijn overtuiging is ieder succesvol project het resultaat van effectieve en synergetische samenwerking.

Contactgegevens

Ondernemer
Huub van Ekeren

E-mailadres
huub@vanekerenautomation.nl

Telefoonnummer
+31 6 42 05 91 97

Website
www.vanekerenautomation.nl/

Social media