WebsiteNazorg


 

WebsiteNazorg.nl is de technisch partner voor ondernemers, webdesigners, marketingbureaus en reclamebureaus

 

Met WebsiteNazorg.nl zetten Simon en Arjan een helpdesk neer voor iedereen met een website. Zowel voor de eigen site van de ondernemer als voor vakbroeders die hulp nodig hebben op technisch vlak. Dat kan van het ontwikkelen van een maatwerk plugin tot het oplossen van problemen met hackers tot aan het volledig ontwikkelen van een website op basis van een grafisch en functioneel ontwerp.

 

De jonge, maar innovatieve organisatie breekt in 2023 door met haar Managed WordPress aanbod. Agencies en ondernemers kunnen niet alleen de webhosting onderbrengen, maar ook genieten van AI monitoring van websites, waardoor problemen vroegtijdig worden gedetecteerd en opgelost. De AI is zelf in staat om bij problemen de ontwikkelaars van WebsiteNazorg.nl in te seinen voor een second opinion en een oplossing om zo de eigenaar van de website volledig te ontzorgen.

 

Internationale projecten zijn ook geen probleem voor het team. Met een netwerk van 50+ servers wereldwijd kan WebsiteNazorg.nl websites niet alleen in Nederland versnellen, maar ook in vrijwel alle andere landen ter wereld.

 

WebsiteNazorg.nl zet zich op verschillende vlakken in voor een betere wereld. Waar mogelijk draaien de diensten op groene energie. Met een eigen LLP in India zet het bedrijf zich in voor een degelijke betaling van ontwikkelaars daar tegen Europese arbeidsvoorwaarden. Zo is het één van de weinige organisaties in India waar vrouwelijke werknemers zwangerschapsverlof krijgen. Daarnaast heeft de organisatie in 2023 ook vaderschapsverlof ingevoerd voor haar werknemers.

 

In Nederland draaien stagiaires mee in een programma om zo snel mogelijk, zo vakbekwaam mogelijk uit te stromen. Ongeacht het leerjaar, is het de bedoeling dat stagiaires aan het einde van de periode al aan de slag zouden kunnen binnen de sector. Daarnaast organiseert WebsiteNazorg.nl samen met het Wijchense Yoast de WordPress MeetUp voor Nijmegen om ook daar kennis met vakgenoten te delen.

Contactgegevens

Ondernemer
Arjan Olsder en Simon Janssen

E-mailadres
simon@websiteNazorg.nl, arjan@websiteNazorg.nl

Website
www.websitenazorg.nl