Chantal Peters


Toe aan een flinke dosis creatief, innovatief en duurzaam ondernemerschap?

Je bent van harte welkom bij onze oude Papierfabriek ( 65.000m2 ). De afgelopen 2 jaar heeft dit industriële erfgoed van Nijmegen een metamorfose ondergaan. De eerste 20.000m2 is ons bedrijf EKI gevestigd. Wij verwerken rubber en foam tot gewenste vormen voor industrie, bouw en groothandels. Doordat we specialist zijn in dit vakgebied vinden onze producten de weg door heel Europa. Als voorbeeld leveren wij afdicht strips voor de grotere overheid orders voor mondkapjes en aan de andere kant hebben wij het rubber voetbalveld voor de Franse voetballer Pogba geleverd. Uiteenlopend dus! De afgelopen jaren zijn wij flink gedigitaliseerd en hebben wij afgelopen jaar de  B2B Shopping awards gewonnen. Toen wij dit pand kochten was verduurzamen een pre.  Ons pand heeft het A++ label en als voorbeeld een solar park met bijna 10.000 panelen.

De overige 40.000m2 wordt ingezet voor creativiteit. We werken met de meeste exclusieve merken/ producers zoals Audi, Redbull, Stuk tv aan toffe events/shoots. Proefdruk het grootste pop-up restaurant van Nederland was ook gast in deze fabriek.

 

En welke investeringsclub zit achter al deze activiteiten? Nee hoor gewoon Chantal Peters en Bart van der Tol geboren en getogen in Nijmegen (een ondernemend, dynamisch setje;)

Door mijn 16 jaar ervaring in verschillende management functies (expertise marketing) in grotere bedrijven heb ik een flink netwerk opgebouwd. Ook wat er de afgelopen jaren in onze eigen bedrijven is gebeurd is het netwerk op alle vlakken gegroeid.

En wat vind ik het leukste; mijn expertises en netwerk met jou te delen en geïnspireerd te worden door jouw plannen.

We gaan je start up met een bak koffie en vooral vanuit de KISS (Keep, IT, STUPID, SIMPLE) gedachten samen bekijken. Mij kun je alles vragen, ik word niet zo snel gek! Jarenlang met o.a Fred van Leer en Gordon gewerkt, dus kom maar op.

 

Verwacht van mij een humorvolle, no- nonsens, kritische, creatieve en innovatieve coaching met een duurzaamheid twist!

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Eigenaar Papierfabriek Nijmegen, oprichter zonnepark Kien24 en in management EKI

E-mailadres
chantal@eki.nl

Telefoonnummer
06-22951577 - +31 (0)24 - 37 73 378

Website
www.eki.nl

Social media