Christian Gäbler


Ons advocatenkantoor bestaat dit jaar 40 jaar. Wij staan bekend als advocaten die strijden voor hun klanten. Daar zijn wij trots op. Het geeft aan dat wij het anders doen. Dat we onze nek uitsteken.

Wij zijn specialisten die barsten van gedrevenheid. Voor onze klanten willen we maar één ding: resultaten behalen. Verdedigend als het moet, maar aanvallend als het kan. Alles doen we met hart en ziel. En valt er meer te halen, dan gaan we daar voor. Want het leuke van regels is de grens opzoeken. Dat is wat we doen,  zeker als de klant er beter van wordt.

We sparren graag met onze klanten, denken mee en kijken vooruit. We zeggen wat we vinden, ook ongevraagd. Dat hoort erbij als je samen de strijd aangaat. Vooral als je die strijd wilt winnen. En dat willen we. Want zo zijn we.

Christian is advocaat ondernemingsrecht. Hij adviseert ondernemers (onder andere) over cashflowproblematiek: incasso’s, reorganisatieproblemen, financiering en zekerheden en contractenrecht in het algemeen. Daarnaast wordt hij door de rechtbank benoemd als curator in faillissementen.

Wil je vrijblijvend sparren, aarzel niet om contact op te nemen!

Plan nu hier een spreekuur in met Christian!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Poelmann van den Broek

E-mailadres
c.gabler@pvdb.nl

Telefoonnummer
024- 38 10 871

Website
www.pvdb.nl

Social media