Corné Savelkoul


BPRvisie Audiovisueel richt zich op communicatie met beeld, licht en geluid. We leveren -zowel permanent en tijdelijk- totaaloplossingen op het gebied van audiovisuele communicatie. We werken in de B-to-B-markt, industrie, onderwijs, zorgsector en overheid in Nederland.

In het bedrijfsleven willen mensen graag mee met de snelheid van de digitale ontwikkelingen. Ze willen snelle verbindingen, verstaanbaar geluid en de juiste belichting in hun vergaderruimtes en collegezalen.  De communicatiebehoefte verandert continu, BPRvisie volgt deze vraag.

We werken met degelijke en innovatieve materialen, we bieden presentatieoplossingen met grootbeeldprojectie, audio en spraakversterking, inclusief grote displays en centrale besturingssystemen. Narrowcasting en videoconferencing integreren we naadloos tot een bedieningsvriendelijke en beheersbare totaaloplossing. 

Als samenwerkingspartner verzorgen we naast de totale audiovisuele dienstverlening ook advies, installatie en nazorg. We ondersteunen desgewenst je event, presentatie of congres met verhuur en begeleiding. Onze serviceafdeling zorgt ervoor dat de audiovisuele installaties beschikbaar zijn als dat nodig is. Je audiovisuele dienstverlening is in goede handen bij BPRvisie.

 

Wil je meer te weten komen over Corné? Lees dan hier de blog!

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
BPRVisie

E-mailadres
c.savelkoul@bprvisie.nl

Telefoonnummer
06- 24 44 14 71

Website
www.bprvisie.nl