David Bloemendal


Een verrassende mix van bedreven professionals en verfrissend talent. Dat is Product Plus Reclamebureau. Vernieuwende concepten en ideeën met een solide basis. Overtuigende communicatie die uitdaagt, inspireert, informeert en enthousiasmeert, maar nooit aan het doel voorbijschiet. Wij spreken de taal van onze klanten en dagen hen uit om te groeien, doelen te stellen en te realiseren en waar mogelijk grenzen op te zoeken.

Als full-service reclamebureau werken wij in de breedte, maar we zijn zeker niet bang om de diepte op te zoeken. Wij beperken ons niet tot online of offline communicatiemiddelen, maar denken in resultaatgerichte strategieën, creatieve oplossingen en uitdagende doelstellingen. Altijd vanuit een commerciële inslag. En altijd vanuit de klant. Met ons team van communicatieadviseurs, vormgevers, web developers, online marketeers en tekstschrijvers realiseren wij cross mediale marketingcommunicatie die bijdraagt aan het resultaat van onze klanten.

 

Afbeeldingsresultaat voor let op   Het partnerspreekuur met David Bloemendal van Product Plus
   Reclamebureau vindt niet altijd plaats op het Stationsplein 26.


Graag voorafgaand aan je inschrijving met David Bloemendal telefonisch contact opnemen. In het telefoongesprek kan je samen met David afspreken wanneer en op welke locatie het gesprek plaatsvindt.

Telefoonnummer van David is 024 - 3233299

 

Wil jij een keer met partner David Bloemendal om tafel? Neem dan eerst telefonisch contact op en maak een afspraak.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Product Plus Reclamebureau

E-mailadres
david@productplus.nl

Telefoonnummer
024 - 323 32 99

Website
www.productplus.nl

Social media