Geert Rutten


Linku is een digital agency gevestigd in Nijmegen en werkt voor klanten in heel Nederland, Verenigd Koningkrijk en België. Met een team van 31 professionals bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij digitale strategieën, geavanceerde websites, online applicaties en apps. We activeren deze met doelgerichte online marketing. 

 

Ons ervaren team beschikt over kennis van strategie, techniek (development), online marketing, branding en design (UX/UI). Wij ontwikkelen onze websites veelal maatwerk in WordPress en ontwikkelen applicaties voornamelijk op basis van symfony, Angular, React (native) en Ionic. We helpen onze opdrachtgevers aan meer omzet, betere procesoptimalisatie (minder fouten, meer werk, kostenbesparingen), business transformatie en het genereren van nieuwe business met vernieuwende en innovatieve businessmodellen. 

 

In 2016, 2017, 2018, 2020 en 2021 wonnen wij een FD Gazellen Award. Dit is een prijs die het Financiële Dagblad uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Linku is lid van de Dutch Digital Agencies (DDA). Daarmee horen we bij de 140+ toonaangevende digitale bureaus van Nederland. 

 

Als mede-oprichter en ervaren directeur van Linku help ik bedrijven die willen groeien. Door meer dan 15 jaar ervaring ben ik zeer goed in staat om kansen en mogelijkheden te schetsen. Vanuit een gedegen strategie helpen wij onze opdrachtgevers met het ontwikkelen van websites, webapplicaties, apps en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. 

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Linku

E-mailadres
geert@linku.nl

Telefoonnummer
024 3000316

Website
linku.nl