Jeroen Naalden


Beste startende ondernemers,

Mijn naam is Jeroen Naalden, getrouwd, 50 jaar en 3 kinderen. Ik kijk ernaar uit om jullie met raad en daad bij te staan waar mogelijk en gericht advies te geven over de ontwikkeling van jullie bedrijven. Ik woon inmiddels 20 jaar in Nijmegen en heb aardig wat ervaring waarmee ik jullie mogelijk kan helpen. Mijn hobby is basketbal, waarbij ik als Financieel Bestuurder actief ben bij Yoast United, het eredivisieteam van Gelderland.

Hieronder een korte opsomming van bedrijven en markten waarin ik ervaring heb.

Sinds 2021 ben ik CFO bij SDB Groep.

Ik heb korte tijd als interim manager gewerkt bij ARS in Den Haag, reorganisatie doorgevoerd en bedrijfsonderdelen verkocht aan internationale bedrijven.

Bij Roto Smeets De Boer heb ik 9 maanden gewerkt als CFO en faillissement meegemaakt.

Daarvoor heb ik 8 jaar als CEO Enerpac Heavy Lifting geleid, bedrijf snel gegroeid van 80-160 mensen, 20M naar 50M omzet wereldwijd met unieke projecten en standaard producten van staal, hydrauliek en besturing. De jaren ervoor heb ik bij Enerpac tussen 2005en 2010 als CFO voor EMEA en APAC gewerkt, 400 distributeurs in de regio Europa, Afrika en Azie met verkooporganisaties in 23 landen.

Hiervoor heb ik nog gewerkt bij BESI en Ericsson, mijn studie gevolgd in Tilburg (Bedrijfseconomie) en Maastricht (Register Controller).

Ik kijk uit naar de samenwerking en hoop jullie snel te ontmoeten!

Groeten, Jeroen Naalden

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
SDB Groep

E-mailadres
jeroen.naalden@sdbgroep.nl

Telefoonnummer
+31 (0) 682799996

Website
www.sdbgroep.nl/

Social media