Jesper van den Bogaard


Ik ben Jesper van den Bogaard (31), oprichter en eigenaar van Factor Blue in Nederland en Servië. Bevlogen Nijmegenaar en ongeveer de helft van mijn leven ondernemer en meer dan 10+ jaar actief als technisch consultant op het gebied van e-commerce. 
Ooit gehoord dat blauwe mensen heel precies zijn? Nou… ja, dat zijn wij. We zijn met 20+ gelijkgestemde, technisch onderlegde, ondernemende professionals. Gevestigd in Nederland en Servië. Elkaar aanvullend door ervaring, expertise en persoonlijkheid.

Het online landschap verandert snel en zal alleen maar versnellen. Dus stop met roekeloos volgen en begin bij de basis: definieer een technische strategie, kies je tactiek en zet jouw website- of webshop ontwikkeling in de juiste versnelling. Wij helpen jou een toonaangevende speler in de branche te worden.

Systemen en applicaties moeten op elkaar aansluiten. Vanuit die basis ontwikkelen wij vanuit de juiste technische strategie met Agile projectmanagement websites- webshops en applicaties.

We combineren backend, frontend ontwikkeling en quality assurance (QA) voor testen. Met technologieën, applicaties en frameworks zoals: Magento, ShopWare, Laravel en Vue Storefront.

Naast dat wij op projectbasis ontwikkelen leveren wij ook resources. Het maakt niet uit of je één software-ontwikkelaar of een groot multifunctioneel team wilt inhuren, ons samenwerkingsmodel past zich er op aan.
We overleggen naar welke capaciteit je op zoek bent en kijken als eerste of we mensen kunnen leveren uit ons huidige personeelsbestand. Zo niet dan gaan we op zoek, pre-screenen wij de kandidaten en laten deze een technisch assessment maken. Wij leveren capaciteit vanaf 1 FTE. De kosten per maand zijn afhankelijk van de technologie, looptijd van het contract en het aantal medewerkers.

Klaar om ons te vertellen over je e-commerce ambities, op zoek naar een strategisch partnership of wil je ons gewoon iets vragen? Voor ons telt iedereen. In de code die we schrijven en de teams die we vormen.

 

Schrijf je hier in voor een sparsessie!

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Factor Blue

E-mailadres
jesper@factorblue.com

Telefoonnummer
024 - 30 10 049

Website
factorblue.com