Lizanne Jakobs & Marco Gorselink


Krijg het bedrijf dat je voor ogen hebt! Onze coaches helpen je meer resultaat en plezier te krijgen van je werk. Met Brilliant Work krijg je meer klanten in binnen en/of buitenland, focus en structuur in je werk en/of helpen we je met het opschalen van je bedrijf. We zijn verkozen tot beste MKB coachings en adviesbureau van Nederland voor 2019 door Corporate Vision Magazine en helpen je graag om sneller en met minder hobbels in de weg te komen waar je wilt als ondernemer.

We doen dit door bedrijfscoaching, advies en training met ons team van 9 ervaren en enthousiaste experts. We stellen heldere doelen met je voor je onderneming, maken samen een actieplan wat er moet gebeuren en staan je bij in de uitvoering ervan. We zijn actief op alle aspecten van strategie, leiding geven en ondernemen en hebben heel veel ervaring in het werken met jonge of kleine bedrijven. Voor ZZP en MKB zijn onze diensten meestal gesubsidieerd, vaak zelfs gratis. We werken hierbij met een heel scala aan subsidies, dus vraag ons wat er mogelijk is voor jouw bedrijf!

Lizanne Jakobs en Marco Gorselink zijn twee van onze gepassioneerde en team leden. Zij houden om de beurt het spreekuur houden en hebben beiden meer dan 20 jaar bedrijfservaring. Lizanne is goed bekend bij Start Up Nijmegen vanwege de workshops en webinars die ze regelmatig geeft over alles dat te maken heeft met bedrijfsgroei, gedrag en internationalisering. Ze is commercieel, pragmatisch, empathisch en energiek en kan zowel met een hele brede blik naar je bedrijf kijken als op detail niveau. Ze is de oprichtster van Brilliant Work en verkozen tot top 50 bedrijfsadviseur. Lizanne is drs in de Bedrijfscommunicatie en gecertificeerd trainer op het gebied van gedrag (DiSC methode).

Marco helpt je als ondernemer focussen op waar je goed in bent, in beslissingen nemen die jou en je bedrijf vooruit helpen. Zijn brede achtergrond in zowel dienstverlening als bij bijvoorbeeld technische bedrijven maakt dat hij snel begrijpt wat de essentie is van je bedrijf en hoe je verder komt met je bedrijf. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. Na zijn studie Bedrijfseconomie heeft Marco een post-HBO opleiding Commercieel Vastgoedmanagement afgerond, een opleiding Integrale Psychologie en opleidingen in familie- en organisatieopstellingen. Marco verzorgt veel gesubsidieerde coachingstrajecten voor de ondernemers bij Start Up Nijmegen en vindt het altijd heel inspirerend om hen structuur, resultaat en focus te geven.
 

Plan nu hier je spreekuur in met Lizanne of Marco!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Brilliant Work

E-mailadres
lizanne@brilliantwork.nl / marco@brilliantwork.nl

Telefoonnummer
06- 21 37 16 69 / 026- 21 30 704

Website
www.brilliantwork.nl