Lizanne Jakobs & Marco Gorselink


Wil je antwoord op een of meerdere van de volgende thema's:

- Ik moet keuzes maken in mijn bedrijf maar ik kom er in mijn eentje niet uit

- Waar moet ik mijn prioriteiten leggen in het bedrijf

- Hoe kom ik aan meer klanten en omzet

- Waar kan ik het beste mijn marketing en verkoopactiviteiten op focussen

- Mijn bedrijf groeit, maar hoe groeien we mee qua medewerkers en processen

- Welke subsidies zijn er om mij te helpen als ondernemer

- Hoe werkt internationaal ondernemen

Schrijf je dan in voor ons spreekuur! Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland voor 2019 en 2020. Als jarenlange partner bij Start Up Nijmegen maken we graag kennis met je.

Lizanne Jakobs en Marco Gorselink houden om beurten het spreekuur en hebben ieder meer dan 20 jaar bedrijfservaring. Lizanne is goed bekend bij Start Up Nijmegen vanwege de workshops en webinars die ze regelmatig geeft over alles dat te maken heeft met verkoop, marketing, gedrag en internationalisering. Ze is commercieel, pragmatisch, empathisch en energiek en kan zowel met een hele brede blik naar je bedrijf kijken als op detail niveau. Ze is de oprichtster van Brilliant Work en verkozen tot top 50 bedrijfsadviseur.

Marco helpt je als ondernemer focussen op waar je goed in bent, in beslissingen nemen die jou en je bedrijf vooruit helpen. Zijn brede achtergrond in zowel dienstverlening als bij bijvoorbeeld technische bedrijven maakt dat hij snel begrijpt wat de essentie is van je bedrijf en hoe je verder komt met je bedrijf. Hij heeft ruime ervaring met acquisitie en relatiebeheer voor zowel B2C als B2B. Marco verzorgt veel gesubsidieerde coachingstrajecten voor de ondernemers bij Start Up Nijmegen en vindt het altijd heel inspirerend om hen structuur, resultaat en focus te geven.


 

Plan nu hier je spreekuur in met Lizanne of Marco!

Wil je meer te weten komen over Lizanne en Marco?

Klik dan hier en lees de blog!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Brilliant Work

E-mailadres
lizanne@brilliantwork.nl / marco@brilliantwork.nl

Telefoonnummer
06- 21 37 16 69 / 026- 21 30 704

Website
www.brilliantwork.nl