Marc Kramer


Wij willen elke ondernemer een financieel totaalplaatje bieden. Want hoe fijn is het, dat je naast je administratieve en boekhoudkundige vragen ook bij je financieel adviseur terecht kunt voor alle vragen over bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, financial lease, hypotheken, pensioenen en andere verzekeringen. Ik zeg altijd tegen onze klanten 'stel, je hebt een vraag en die gaat over geld, dan kun je bij ons terecht'. Wij staan ingeschreven bij de AFM als onafhankelijk adviseur, dat betekent dat wij bij bijna elke verzekeringsmaatschappij of hypotheekverstrekker in Nederland onafhankelijk kunnen vergelijken, adviseren, bemiddelen en eventueel direct afsluiten.
Ik ben in 2013 vanuit mijn eigen woonkamer gestart met mijn administratiekantoor met precies 0 klanten, maar wel met een visie en een doel: ik wilde mij gaan richten op de kleine zelfstandige ondernemer. Dit was een goede aanpak want al snel groeide mijn klantenbestand. Door de jaren heen is mijn kantoor flink doorgegroeid in zowel werkzaamheden, personeelsbestand alsook kantoorruimte en vanaf Oktober vorig jaar zitten wij in ons mooie kantoor aan de Bijsterhuizen 2104 E+F in Wijchen en ondersteunen wij dagelijks meer dan 300 zelfstandige ondernemers in de regio met hun administratie en andere financiële zaken. 
Onze meeste nieuwe klanten komen via collega zzp'ers bij ons binnen en dat vind ik persoonlijk een heel mooi compliment, want dat betekent dat onze bestaande klanten tevreden over ons zijn. Dit zie ik bijvoorbeeld ook terug in onze reviews op Google en ook dat maakt mij enigszins trots.
Wij kunnen de volledige bedrijfsadministratie voor zzp'ers al verzorgen voor een vast bedrag vanaf €75,- per maand exclusief btw. Hierbij wordt de volledige administratie voor je verwerkt, verzorgen we een jaarrekening en zorgen we voor alle bijbehorende belastingaangiften. Daarnaast heb je tussentijds realtime inzage in je cijfers en kun je het hele jaar bij ons terecht als je vragen hebt, en of dat nou 1 of 1000 vragen zijn, je hoeft daar bij ons niet extra voor te betalen.
Ik heb mij aangesloten bij Startup Nijmegen omdat ik graag (startende) ondernemers wil helpen met het financiële plaatje van hun onderneming. Het is misschien niet de spannendste materie voor een ondernemer, maar een goede financiële basis is cruciaal voor een gezonde onderneming. Ons kantoor is laagdrempelig en we proberen alles altijd zo duidelijk mogelijk in makkelijke taal uit te leggen. Ik kijk er naar uit om ondernemers die bij Startup Nijmegen aangesloten zijn te ondersteunen!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
KFD ZZP Specialisten B.V.

E-mailadres
marc@kramer-fd.nl

Telefoonnummer
06 812 737 98

Website
www.kfdzzp.nl