Mark Herberts


Met STUDIO.WHY helpen wij individuen en organisaties om hun volledige innovatiepotentieel te benutten en controle te nemen over hun toekomst. We zien dat de wereld een complex geheel is en continue verandert en dat adaptiviteit en weerbaarheid essentieel zijn om te kunnen blijven groeien. Daarom zijn wij vastbesloten om mensen te versterken met vaardigheden, tools en de juiste mindset, die ze nodig hebben om te kunnen innoveren en continue te blijven leren. Het is ons doel om mensen onmisbaar te maken voor hun organisatie. We trainen ze in het waarde creëren voor anderen en de wereld om hun heen.

Wij geloven erin dat hands-on belevenissen organiseren een effectieve manier is om iemand iets te leren, en we streven ernaar om individuen, teams, en organisaties te ondersteunen in het creatief oplossen van problemen en het effectief samenwerken. 

Door middel van onze programma’s en initiatieven maken we een positieve impact in de levens van mensen en hun carrière, door echte resultaten te laten zien van nieuwe en innovatieve benaderingen. Een proactieve leercultuur, ondernemende mindset en een sterk probleemoplossend vermogen zijn essentieel, om met vertrouwen en purpose te navigeren door een onvoorspelbare toekomst.

Als partner van StartUp Nijmegen ga ik graag het gesprek aan met jou als (startend) ondernemer om kansen te spotten, ze te vertalen naar waarde en daar juiste mensen bij te zoeken. We denken in mogelijkheden, we zorgen dat je je doelen kan behalen en we sparren over welke beren er ook op de weg mogen staan. Op een creatieve manier help ik je graag jouw bedrijf de volgende stap te laten zetten. Hoe groot of klein die ook mag zijn.

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
STUDIO.WHY

E-mailadres
mark@studiowhy.com

Telefoonnummer
06 – 44 566 449

Website
www.studiowhy.com