Max van Olden & Ad Trouwborst


Wildenberg Advocaten, gevestigd op een steenworp afstand van Startup Nijmegen, staat ondernemers bij met raad en daad. Raad, omdat ondernemen vergt dat je keuzes maakt op juridisch gebied. Daad, omdat sommige problemen vragen om de bijstand van een juridische professional. Wildenberg Advocaten adviseert en procedeert met een team van gespecialiseerde advocaten op diverse rechtsgebieden.

 

Wij kijken uit naar ons maandelijkse spreekuur voor StartUp Nijmegen, waar Max van Olden en Ad Trouwborst om beurten antwoord geven op vragen van ondernemers.

 

Max van Olden heeft als advocaat jarenlang in de Randstad gewerkt om vervolgens weer neer te strijken in de stad waar hij heeft gestudeerd. Als huisadvocaat staat hij verschillende start-ups bij uit de creatieve industrie.

 

Ad Trouwborst startte op jonge leeftijd een IT-bedrijf, dat uitgroeide tot een succesvolle onderneming. Als advocaat met vijftien jaren ondernemerservaring onder de riem, helpt hij startende en doorgewinterde ondernemers hun eigen pad te bewandelen.

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Wildenberg Advocaten

E-mailadres
vanolden@wildenbergadvocaten.nl, Trouwborst@wildenbergadvocaten.nl

Telefoonnummer
024- 32 39 680

Website
www.wildenbergadvocaten.nl

Social media