Mirjam van Huizen en Roos Alink


SHIFT is een adviesbureau voor gedragsverandering. Wij helpen onze klant om het gedrag van hun doelgroep te begrijpen en te veranderen. We gebruiken wetenschappelijke inzichten uit de sociale psychologie om gedrag blijvend te veranderen. Onze klanten begrijpen slechts 5% van het gedrag, het bewuste deel. Terwijl het grootste deel van ons gedrag juist onbewust is. Wij helpen hen met de overige 95% die ze nog niet begrijpen. Hierdoor maken ze veel meer impact! 

Mirjam en Roos zijn in 2015 gestart met SHIFT. Door groots in te zetten op online marketing komen klanten naar SHIFT toe, in plaats van dat klanten actief benaderd moeten worden. Inmiddels werken ze voor ministeries, provincies, gemeenten en grote bedrijven. Naast het beïnvloeden van gedrag hebben ze een passie voor het helpen van ondernemers bij het opzetten en laten groeien van hun eigen bedrijf. 

Omdat we ooit zijn begonnen zonder enige ervaring of kennis omtrent het ondernemerschap, hebben we al vele fouten mogen maken en ontzettend veel mogen leren. Deze kennis delen we graag met jou, zodat jij deze fouten niet meer hoeft te maken! We kunnen jou helpen op de volgende gebieden:

- Ondernemen met anderen (zakenpartners)
- Online marketing
- Gedragsbeïnvloeding van jouw klant: maak je teksten of je website wervender of achterhaal de weerstanden van je klant en ga deze tegen!
- Werken voor overheden
- Businessmodellen
- Prijsstrategie
- Starten met personeel

We zien je graag in ons spreekuur! Tot snel!

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
SHIFT

E-mailadres
info@shiftgedrag.nl

Telefoonnummer
024- 20 22 434

Website
www.shiftgedrag.nl