Noud Dirks


Noud Dirks is als zelfstandig ondernemer, met zijn bedrijf IMKO, actief geweest in de scholing en training van personeel en bedrijven aangesloten bij de voor hen geldende brancheorganisatie in het ambacht voor de uiterlijke verzorging, de detailhandel en de retail. In 2009 verkocht hij zijn bedrijf en is aansluitend oa. actief als vrijwilliger in de ondersteuning van starters in het MKB. Hij bouwde het bedrijf samen met zijn compagnon Cock de Blaeij op, met uiteindelijk  7 dislocaties in Nederland en een hoofdkantoor in Gouda. Bij de verkoop stonden er 272 personeelsleden op de P-rol. Onderzoek, ontwikkeling, uitvoering, examinering en training waren in aparte BV’s ondergebracht. Bij IMKO waren 18 brancheorganisaties waarvan ons bedrijf als de huisopleider, trainings- en examenbureau actief was.

“Je kunt nog zoveel ideeën in je laten opborrelen, maar als je ze uitspreekt is realisatie een must”.

Na de verkoop van zijn bedrijf is Noud actief avonturier geworden en maakte maanden lang durende reizen te paard oa. Naar Istanbul. Hierbij trad hij op als ambassadeur van het Oncologiefonds van het Radboudziekenhuis. Zie onderstaande sites.

Noud Dirks treedt graag als coach/ondersteuner/doorverwijzer op van bedrijven en ondernemers die hier behoefte aan hebben, vastgelopen zijn, groei willen realiseren, of groeistuipen hebben en niet weten hoe te handelen.

Ieder 4de maandag van de maand heeft hij drie spreekuren van 13.00/14.00, 14.00/15.00 en van 15.00/1600 uur.

www.opwegnaaristanbul.nl

www.opwegnaarsevilla.nl

www.VD172.nl

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
IMKO

E-mailadres
Ndirks57@gmail.com

Telefoonnummer
0651295903