Roeland Bridié


Roeland Bridié, sinds 1995 MKB ondernemer. Met mijn zeer ruime kennis van en ervaring in ondernemerschap ben ik mij de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op het coachen van (startend) ondernemers. 

In mijn bijna 25 jaar ondernemerschap heb ik diverse bedrijven opgezet en uitgebouwd. Hierin heb ik zo’n beetje alles meegemaakt wat je op de weg van ondernemen kunt tegenkomen, zowel mooie successen als grote uitdagingen en tegenvallers. Op deze manier heb ik vanuit de praktijk de universiteit van ondernemerschap doorlopen. Deze expertise tezamen met mijn pragmatische instelling, positieve energie en no-nonsense aanpak zet ik graag in als coach om jouw kansen en ondernemersgeluk te maximaliseren. Mijn expertise ligt o.a. op het gebied van acquisitie, netwerken, presentatievaardigheden, marketing, klanttevredenheid, groei, aanscherpen ondernemingsplan en omzetverhoging.

Naast ondernemer ben ik o.a. ook gastdocent Netwerken aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, geef ik les in het vak Ondernemerschap en begeleid ik 4e jaars studenten (commerciële economie) in hun afstudeerfase.

Kortom, beginnende start-ups en meer ervaren MKB ondernemers en ZZP’ers kunnen bij mij terecht om te sparren, gecoacht en geïnspireerd te worden bij allerlei ondernemersvraagstukken. Ik werk daarbij vanuit het principe “Hocus, Pocus, Focus.” Geen wijsheid uit een boek, maar ‘real life tools’.

 

Wil je meer te weten komen over Roeland? Lees dan hier de blog!


Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

 

 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
InterTransfer

E-mailadres
r.bridie@intertransfer.nl

Telefoonnummer
06- 21 60 69 35

Website
www.intertransferondernemerscoaching.nl/

Social media