Rosanne Vermeulen


Mijn naam is Rosanne Vermeulen en samen met mijn vader Henk Vermeulen runnen wij o.a. Straetus Nijmegen. Straetus Nijmegen is één van de drie vestigingen van Straetus Incasso Rivierenland B.V. Na enige tijd gewerkt te hebben voor de vestiging Rivierenland heb ik tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit de vestiging in Nijmegen opgezet. Na een pauze waarbij ik de vestiging heb overgedragen aan Henk, ben ik sinds 1 juni 2021 weer terug bij de onderneming en focus ik mij specifiek op de vestiging Straetus Nijmegen. 

Straetus is van origine een incassobureau dat is gespecialiseerd in het minnelijke incassotraject, maar naast incassoprocedures richten wij ons tegenwoordig ook steeds meer op debiteurenbeheer. Straetus Nederland bestaat uit een landelijke franchiseformule met regionale vestigingen, waarbij elke vestiging wordt geleid door een gedreven ondernemer. Dankzij deze structuur kenmerkt de werkwijze van Straetus zich door een ondernemende en persoonlijke benadering. De ondernemers van Straetus verdiepen zich in de situatie van hun opdrachtgevers en begrijpen als geen ander het belang van de klantrelatie. Doortastend en met respect voor de verhoudingen zorgt Straetus ervoor dat er snel resultaat wordt geboekt. 

ls startende ondernemer is er ontzettend veel waar je aan moet denken en waar je vaak nog geen ervaring mee hebt. Straetus zou jou kunnen helpen bij:

  • Algemene voorwaarden. De basis van je onderneming. Stel deze op met een deskundige en leg je eigen voorkeuren vast;
  • De verschillende acties die je zelf kunt ondernemen om risico's te beperken. Heb je weleens gehoord van het gebruik van kredietrapporten?
  • Het opzetten van een gestructureerd debiteurenbeheer en een workflow die aan jouw wensen voldoet;
  • Het treffen van regelingen als je klant niet betaalt. Hoe communiceer je het meest effectief met je debiteuren;
  • Welke vervolgstappen je kunt nemen in een ogenschijnlijke uitzichtloze situatie.

Wil je graag meer weten over (één van) deze onderwerpen, ik help je graag verder tijdens één van onze spreekuren. 

 

Schrijf je hier in voor een spreekuur. 
Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Straetus

E-mailadres
r.vermeulen@straetus.nl

Telefoonnummer
06 42 92 19 39

Website
www.straetus.nl/