Walter Fauser


"Voor iedere organisatie is er een sleutel die mensen, klanten en markten met elkaar verbindt: communicatie."

Experts in communiceren: Alle expertise onder één dak
Het Communicatiehuys is een platform waar experts op het gebied van communiceren met mensen, klanten en de markt, met elkaar samenwerken. Je vindt bij ons alle expertise op het gebied van online en offline communiceren onder één dak.

Onze experts, de Huysgenoten helpen jou om overzicht te creëren en concrete stappen te zetten in jouw behoefte om beter te communiceren met je mensen, je klanten en je markt. Je kunt rekenen op de inzet van de juiste expert op het juiste moment, passend bij de organisatie en het vraagstuk.

Het beste gereedschap
Het Communicatiehuys maakt gebruik van een gereedschapskist waarin een gevarieerd aanbod van oplossingen zit. Wij leveren altijd maatwerk waarbij je de beschikking hebt over één aanspreekpunt die het hele gamma aan verbindingen tussen medewerkers, klanten en de markt overziet. 

Cement voor succes
Wij geloven dat communiceren het cement is voor zakelijk succes en dat doeltreffend communiceren zorgt voor tevreden en betrokken medewerkers, loyale klanten en de juiste zichtbaarheid en profilering in de markt. 

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Communicatiehuys

E-mailadres
walter@communicatiehuys.nl

Telefoonnummer
0652367132

Website
www.communicatiehuys.nl

Social media