Walter Fauser


Bij BE O geloven we in positieve verandering! Meer dan 99% van alle plastic is gemaakt uit fossiel aardolie. Naast het feit dat olie niet hernieuwbaar is, is de aardolie business een zeer vervuilende industrie. Olie lekt in de natuur, vervuilt land en bij verbranding komt er veel CO2 vrij. We moeten anders en we kunnen het ook!

BE O oprichter Damir Perkic voelde een noodzaak om hier verandering in te brengen. We kunnen plastic namelijk ook uit planten maken. Dat is hoe de BE O bottle (gemaakt uit suikerriet) is ontstaan, een klimaat positief product. BE O wilt niets liever dan een plastic revolutie op gang helpen. Door de manier waarop we met plastic producten omgaan te veranderen en door herbruikbare producten uit plant based materialen aan te bieden. One product at a time.⁠

Daarnaast planten we voor ieder verkochte BE O product een boom. Dit doen we samen met onze partner Trees for the Future. Onze partner plant specifieke bomen in Afrika samen met lokale boeren. Op deze manier strijden we letterlijk tegen klimaatverandering én zorgen we ervoor dat die lokale boeren een inkomen kunnen genereren, met ieder verkochte BE O product.

 
Walter Fauser is Business Development manager van BE O en is eindverantwoordelijk voor alle verkoop - en promotieactiviteiten in de promotie - en relatiegeschenken branche en de retail. Hij heeft lange en ruime ervaring en kennis van verkoop, acquisitie, marketing, business developement, communicatie en presentatie in uiteenlopende branches. Begin 2020 maakte hij na 10 jaar zelfstandig ondernemerschap met zijn merken 'Onder De Indruk' en ‘Communicatiehuys' een overstap naar BE O, de start-up die begon bij Start-Up Nijmegen en als geen ander het proces van groei van je bedrijf heeft ervaren.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
BE O bottle

E-mailadres
walter.fauser@beobottle.com

Telefoonnummer
06- 52 36 71 32

Website
www.beobotte.com/

Social media