Walter Fauser


Onder De Indruk adviseert, begeleidt en traint organisaties, teams en personen op het gebied van de optimaal klantcontact. Wij ontwikkelen en verbeteren de klanttevredenheid, klankgerichtheid en klantbeleving.
Walter is eigenaar, trainer en coach van dit Nijmeegse bureau en haalt zijn energie uit het begeleiden en coachen van mensen en organisaties die meer klanten en opdrachten willen hebben. Hij gelooft dat een juiste passende presentatie het echte verschil maakt bij je klanten en relaties. Daarbij kijkt hij met name naar ‘Hoe je iets zegt’ waarbij je wel blijft letten op ‘Wat je zegt’.
Onder De Indruk biedt je concrete oplossingen op het gebied van persoonlijke presentatie en profilering. Wij helpen je om echt indruk te maken zodat je jouw presentatie altijd optimaal, professioneel en uniek op orde hebt. Resultaat is dat anderen jou echt kiezen en het je gunnen door jouw beste authentieke indruk. Wij verzorgen diverse trainingen en workshops, persoonlijk advies en op maat coaching. Onder De indruk is de vaste presentatie - en pitchpartner van de 'Nijmeegs Ondernemer van het jaar' verkiezing en de 'Nijmeegse Ondernemerspitch'.

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Onder De Indruk

E-mailadres
walter@onderdeindruk.nl

Telefoonnummer
06- 52 36 71 32

Website
www.onderdeindruk.nl

Social media