2023 smashen met jouw doelen en prioriteiten


We worden allemaal elke dag bedolven onder inkomende mailtjes, belletjes, hebben een hoop ideeën en wensen voor ons bedrijf.  Maar hoe zorg je dat je komend jaar met focus gaat werken, je voornamelijk richt op dat wat jou en je bedrijf echt verder gaat helpen? Want als ondernemer heb je geen baas die je vertelt wat je moet bereiken en hoe snel.

Tijdens deze workshop leer je hoe je specifieke en meetbare doelen stelt voor de komende jaren die je hierbij gaan helpen. Hoe kun je, wat je misschien al vaag in je hoofd hebt zitten, vertalen naar concrete doelen? Vervolgens gaan we het hebben over hoe je dan je activiteiten voor 2023 plant zodat je voldoende “aan” je zaak werkt en niet er “in”. Met als resultaat dat jouw onderneming echt gaat opleveren wat jij wilt. Deze workshop is zowel geschikt voor net startende ondernemers als diegenen die al langer een eigen bedrijf hebben en ook hun werknemers willen laten zien waar de onderneming heen gaat.

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, bekende partner bij Start Up Nijmegen en de oprichtster van Brilliant Work. Dit coachings- en adviesbureau is 3x verkozen tot beste van Nederland voor het MKB. Lizanne is al 12 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet hoe je je ondernemerschap goed inricht. Zij en haar collega's zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland als Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie​​adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken in een hele open sfeer.

 

Programma:

16.50 inloop
17.00 start
18.30 einde

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.