Over StartUp Nijmegen


StartUp Nijmegen is dé plek voor ondernemend Nijmegen. Wij zetten ons in voor iedere starter, maar verbinden ook met heel ondernemend Nijmegen. We zeggen vaak dat we een praktische leeromgeving zijn. Het is een werk- en ontmoetingsplek. Een plek om te werken. Om je netwerk uit te breiden. Te sparren met mede-ondernemers. Om te leren. Om te groeien, persoonlijk en zakelijk. Het is de centrale ontmoetingsplek voor ondernemend Nijmegen. Daarmee zijn wij uniek concept.

STICHTING

Wij zetten ons in voor iedere ondernemer in het Rijk van Nijmegen. We willen stimuleren op de doorontwikkeling van een starter. De kern van StartUp gaat over ontmoeten, groeien en verbinden. Het gaat over de starter, maar het gaat over verbinden met heel ondernemend Nijmegen.

 

Elke starter, scale-up, mkb’er, zp’er, kennisinstellingen, ervaren ondernemers en toonaangevende bedrijven. Door de verbindingen te leggen en te investeren in de starter dragen we bij aan een groter geheel. We dragen bij aan de groei van het ecosysteem van Nijmegen.