Instagram & Reels - workshop Elise Kaak


Ga direct naar inschrijven

 

Deze workshop wordt verzorgd door Elise Kaak | Content Marketeer bij Press Play & Foodblogger (@easyculi) 

 

“Stories? Reels? Is dat niet awkward zo voor de camera?”

 

Je hoort overal dat reels helpen om je Instagram te laten groeien. Maar hoe begin je daar nou aan? Waar haal je tijd vandaan om al die video’s te maken en is viral gaan nou echt zo makkelijk? Videocontent is niet meer weg te denken uit elke socialmediastrategie anno nu en in deze workshop duiken we in de wereld van Instagram Reels! 

 

 

Wat gaan we doen?

In deze workshop over Instagram reels gaan we aan de slag met de do’s en don’t op Instagram. Hoe zet je Instagram en reels in voor jouw bedrijf en welke trends zijn er? Aan de hand van zowel B2B als B2C voorbeelden laat ik je zien wat de mogelijkheden zijn en hoe je te werk gaat. Na deze workshop kun jij aan de slag met het integreren van videocontent in jouw Instagramstrategie. 

Let op: bij deelname aan deze workshop wordt ervan uitgegaan dat je al een (bedrijfs)account hebt op Instagram en dat je weet hoe Instagram werkt. 

 

Waarmee gaan we aan de slag? 

  • Korte introductie en facts 
  • Trends
  • Praktijkvoorbeelden (B2B & B2C)
  • Inspiratie opdoen

 

Wat levert het op?

Je hebt inzicht gekregen in het nut van Instagram reels en hoe je het voor jouw bedrijf laat werken. Na deze workshop heb je concrete handvatten om meteen aan de slag te gaan met het integreren van videocontent in jouw Instagramstrategie.

 

Planning:

16:45 uur Inloop

17:00 uur Aanvang programma

18:00 uur Einde programma


Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen


Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

 

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.