LinkedIn optimaal gebruiken: Workshop Ivar van Asten


LinkedIn is een geweldig middel op je doelgroep te bereiken en te binden aan jou en je bedrijf. Een account opzetten is makkelijk, maar dan......In deze workshop leer je hele praktische en nuttige zaken als:

- hoe spreek je je doelgroep aan

- welke activiteiten deel ik

- hoe zorg ik dat mijn posts gedeeld en geliket worden door de juiste mensen

- hoe volg je dit op voor concrete leads

 

Er is voldoende tijd om je vragen rondom LinkedIN te beantwoorden en ook van elkaar te leren wat werkt. Ivar van Asten van Brilliant Work neemt je mee in deze hele praktische en interactieve workshop. Hij heeft in de laatste 14 jaar als ondernemerscoach al meer dan 500 ondernemers begeleidt in het opzetten en uitbouwen van hun bedrijf. Naast geaccrediteerd coach bij de provincies Gelderland en Overijssel en de rijksoverheid is hij ook docent en examinator aan de HAN voor de opleiding retail en ondernemerschap. Brilliant Work is verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB in 2019 en 2020. Als ondernemer kun je meestal aanspraak maken op subsidie voor een traject bij ons.

 

 

 

Programma:

16:45 uur inloop

17:00 uur aanvang programma

18:30 uur einde programma

 

Het volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.