Testmarkt voor en door ondernemers


 

Innovatieve ondernemers testen letterlijk en figuurlijk of er markt is voor hun onderneming tijdens de tweede editie van de Testmarkt.

22 mei van 12:00u tot 17:00u staan er 25 ondernemers met een stand op de Grote Markt in Nijmegen. Met dank aan de gemeente Nijmegen met hun Actieplan Binnenstad hebben we de mogelijkheid gekregen om deze markt voor de tweede keer te laten plaatsvinden. Het is een unieke mogelijkheid voor ondernemers om hun onderneming aan het bredere publiek op een uitzonderlijke manier te laten zien. Met deze Testmarkt stimuleren we innovatie en geven we startende ondernemers de kans op nog meer groei en nieuwe inzichten. Ofwel; een snelle doorontwikkeling voor startende ondernemers. 

 

Kom 22 mei naar de Testmarkt en laat je verrassen door de unieke innovatie die ondernemend Nijmegen te bieden heeft. Inschrijven voor dit evenement is niet nodig.  Wil je je aanmelden als ondernemer? Stuur dan een mailtje naar: tessa@startupnijmegen.nlEr zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.