VUKUP NIGHTS


Fuck up Nights

F****p Nights is een wereldwijde movement en komt voor de vijfde keer naar Nijmegen. Het evenement draait om het leren van de grootste missers (failures) van ervaren ondernemers. Vele studenten en (startende) ondernemers komen samen om te leren van ervaren ondernemers en hun fouten.  “Zonder risico’s, geen succes” en als je open bent over je failures valt de schaamte weg en kan het een les worden voor menigeen. In deze tijd waarin we gewend zijn om vooral onze successen te delen is het doel van Fuck Up Nights juist om openheid te geven over het maken van fouten. Iedereen maakt ze, maar je hoort er weinig over, terwijl juist fouten maken zo leerzaam is.

Nadat alle ervaren ondernemers hun grootste blunders hebben gedeeld heffen we in het Cultuurcafe het glas op de Fuck Ups van de toekomst

Wil jij hierbij zijn? Schrijf je dan hieronder in! Dan zien we jou op 21 mei vanaf 19:00 in het Collegezalencomplex van de Radboud Universiteit in zaal CC5.

Leen Zevenbergen is één van de 4 ondernemers die zijn zakelijke failures met ons deelt tijdens . In 1985 richtte Leen Zevenbergen het eerste artificial intelligence bedrijf op in Nederland, Bolesian genaamd. Nadat hij dat bedrijf 7 jaar later verkocht aan Capgemini vertrok hij naar Silicon Valley. Hier leidde hij in 1995 als één van de eerste een virtual reality bedrijf. In totaal richtte Leen zo’n 20 bedrijven op. Hiervan zijn er sommigen goed lukten, sommigen het wel aardig deden er enkelen een drama waren. Daarover vertelt hij alles tijdens de Fuckup Night.

De tweede spreker van de vier sprekers op deze avond is bekend: Robert Huijser!

Robert Huijser is momenteel 62 jaar, op zijn 18e begon hij in de logistiek in de Rotterdamse haven. Destijds is hij voornamelijk bezig geweest voor één dedicated klant.
Na een aantal jaren werd een deel van het bedrijf verhuisd naar Tiel. Een aantal jaar hierna werd het bedrijf in Tiel middels een buy-out gekocht. 
Vanwege de roots van het bedrijf heeft hij hierna een vestiging geopend in Budapest. Vanwege de daardoor opgedane contacten, heel veel werk binnen gehaald voor de United States Army - Bosnië en Kosovo. Helaas heeft hij het bedrijf moeten laten failleren, daar komt hij op terug tijdens de VUKUP Night. Hieruit heeft hij een doorstart gemaakt, echter met het verschil dat hij zich alleen is gaan focussen op lucht en zeevracht. 
Zo'n 9 jaar geleden heeft hij ook een vestiging geopend op Schiphol. Door de groei, is hij een jaar of 8 geleden een samenwerking opgestart met een oude relatie die geheel gespecialiseerd is warehouse en wegtransport. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een fusie, nu zo'n 6 jaar geleden. De huidige partner heeft Robert, okt. 2016 uitgekocht. 

Hierover zal hij tijdens deze avond alles vertellen.

 

De derde spreker van de vier sprekers van de avond is bekend: Leon Rutten!


Founder of www.Equestic.com, producent van Equine Wearables. Ook in de paardensport begint technologie zijn intrede te doen. Als zelfbenoemde 'nerd op een paard' heeft Leon met Equestic één van de eerste sports-wearables voor paarden ter wereld ontwikkeld. Ondanks een succesvolle en voorspoedige lancering in 8 landen en diverse olmpische medailewinnaars als gebruiker heeft Leon wel een aantal fuck-ups te delen.

 

De vierde spreker van de avond is bekend: Stefan Blankenborg!


Stefan heeft Biology, (Physical) Chemistry gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, na zijn studie is hij 10 jaar als Manager Development bij Stork Prints B.V. werkzaam geweest. Hierna heeft hij 2 jaar als Technical Manager bij Ft. Innovations B.V. gewerkt en hierop volgend bijna 14 jaar als Manager bij Spark Origin B.V. 
Na al deze ervaring is Stefan in 2008 begonnen met zijn bedrijf Enki Energy. Het bedrijf richt zich op (organische) afvalverwerking en gelijktijdige productie van biogas.

Alle ins en outs over de failure die Stefan heeft gehad vertelt hij op 21 mei 2019!

 

Datum: 21 mei 2019, inloop 19:00 - start event 19:30

 

The Fuck Up night wordt georganiseerd door de Nijmegen School of Management samen met StartUp Nijmegen

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.