Webinar: Doelen bepalen, Keuzes maken, Successen behalen!


Dit webinar is geschikt voor zowel starters als scale ups. We bespreken de snelste weg hoe je snel, plezierig en zo efficiënt mogelijk komt van waar je nu staat met je bedrijf tot het succes waar je wilt komen. Elke dag sta je voor tientallen of honderden keuzes als ondernemer. Wat je bijvoorbeeld met je marketing moet gaat doen, met de ontwikkeling van je producten of diensten, of je wel of niet (meer) personeel moet aannemen. De enige manier om hier duidelijkheid in te scheppen, je niet te veel af te laten leiden door bijzaken en om het succes te behalen dat past bij jou en je bedrijf is om duidelijke doelen te stellen. Waar wil je naar toe de komende jaren met je onderneming? Wat worden je absolute prioriteiten om die te behalen?

We zien uit de praktijk al jaren dat klanten die deze stappen volgen bijna magisch hun doelen bereiken. Waarom is dat? Omdat je brein zich gaat focussen op dat wat je heel concreet voor ogen hebt. Aan het einde van de webinar heb je je voornaamste doelen op een heldere manier opgeschreven zodat je ze in concrete acties om kunt zetten. Naast het hoofdonderwerp lichten we je ook in welke subsidies of gratis dienstverlening zijn er voor ondernemers hier in de regio op het gebied van ondernemerschap en bedrijfsgroei.

Mis deze webinar niet!

 

Referentie:

''Fijn om een stappenplan te krijgen voor het stellen van, focussen op en halen van je bedrijfsdoelen.'' Judith Weening van Hello Little You

''Hoe je vast kan houden aan je doelen. Hoe je de focus kan zetten op wat je leuk vindt en keuzes maken voor je volgende stap. Zeer interessant -> leerzaam.'' Rik Eikholt van HAN

''Leerzaam en vernieuwend en op een zeer begrijpbaar niveau'' - anoniem

Lizanne is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit en partner bij Start Up Nijmegen. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfscoaching. Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega's ZZP'ers en MKB'ers met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd door het rijk of provincie voor bedrijven met 1-250 medewerkers. Dit geldt zowel voor starters als zeer gevestigde bedrijven.

Planning:
17.00 start
18.00 einde

Locatie:
Online 

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.