Workshop: Hoe onderscheid je je van de concurrentie


Klanten hebben altijd een keuze waar ze kopen en of ze kopen.

We worden allemaal overspoeld met reclame en mensen die je iets willen verkopen. Hoe zet je je bedrijf, dienst of product super krachtig en helder neer? Weten je klanten precies hoe jij anders of beter bent dan je concurrenten en wat zij daar aan hebben? Tijdens deze workshop laat Lizanne Jakobs je zien hoe je dit op een positieve manier doet, die past bij jou en je klanten. Ideaal voor alle ondernemers die het gevoel hebben dat ze hun bedrijf nog beter kunnen positioneren. Dit kan zowel gelden voor starters als meer gevestigde bedrijven en is zeker voor dienstverlenende bedrijven heel handig. Aan het einde van de workshop heb jij een concrete positionering van jouw bedrijf gevormd!

Presentatie is in handen van Lizanne Jakobs, de oprichtster van Brilliant Work en bekende partner bij Start Up Nijmegen. Dit coachings- en adviesbureau is verkozen tot de beste van Nederland voor het MKB voor zowel 2019 als 2020. Lizanne is al 10 jaar onderneemster en bedrijfscoach en weet als geen ander hoe je je kunt onderscheiden als dienstverlenend bedrijf. Zij en haar collega's zijn geaccrediteerd door zowel de provincies Gelderland en Overijssel, als de overheid, om met 50-100% subsidie adviestrajecten voor ZZP en MKB te verzorgen. In haar workshops leer je hele praktische zaken die jou echt verder helpen en je meteen kunt toepassen.

Planning:
16.45 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.30/20.00 einde

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.