Workshop: Nooit meer stress met klanten, collega's of andere mensen!


Wat als er nou een manier was om te snappen waarom niet iedereen de wereld gewoon ziet zoals jij het ziet? Waarom werken ze niet mee, gaan ze juist te hard of klagen ze? Na deze workshop begrijp je en die mensen waar je tot nu toe niets of weinig van begreep of je aan ergerde. Je snapt jezelf beter en hoe je je gedrag aan kunt passen. Eigenlijk een workshop die iedereen al op school zou moeten krijgen maar alleen de happy few bij grote bedrijven meestal aangeleerd krijgen. Want als je vaker door een deur kunt met mensen dan:

- Heb je minder stress op je werk en privé

- Bereik je sneller resultaten in je bedrijf

- Maak je makkelijkere en betere beslissingen

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die ooit wel eens met mensen te maken heeft - en voor wie geldt dat niet? Lizanne Jakobs van Brilliant Work laat je met makkelijke kapstokjes zien hoe je gedrag kunt indelen zonder te veroordelen en hoe je hier pragmatisch mee om kan gaan zonder jezelf in allerlei bochten te wringen.

Lizanne is een bekend en bevlogen spreekster in het ondernemers circuit en partner bij Start Up Nijmegen. Ze is een bedrijfscoach en adviseur met meer dan twintig jaar ervaring in sales, marketing, strategie, management en bedrijfscoaching. Naast drs in de Bedrijfscommunicatie is ze ook gecertificeerd DiSC trainer. Als oprichtster van Brilliant Work helpen zij en haar collega's klanten met ondernemerschap, bedrijfsgroei in binnen en buitenland en een betere interne bedrijfsvoering. Het gros van de trajecten die Brilliant Work verzorgt voor ZZP en MKB zijn geheel of gedeeltelijk gesubsidieerd, waarbij we verschillende subsidiepotten aan spreken. Brilliant Work is verkozen tot beste MKB coachings- en adviesbureau van Nederland voor 2019.

 

Planning:
16.50 inloop
17.00 start
18.00 eten
18.30 vervolg
19.00 einde/tijd voor vragen

Locatie:
Stationsplein 26
6512AB, Nijmegen

 

Het volgen van de workshop is volledig GRATIS, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp.

Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Bij afmeldingen korter dan 24u van tevoren óf bij een no show brengen we echter tien euro (ex. btw) in rekening.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.