Workshop: zakelijk vloggen met je smartphone


“Vloggen?! Is dat niet ongemakkelijk?”

 

De meeste mensen kennen vloggen als een kijkje in het dagelijks leven van iemand. Tegenwoordig is ook het bedrijfsleven aan het vloggen geslagen, vandaar de term ‘zakelijk vloggen’. Hiermee krijg je een kijkje achter de schermen bij een bedrijf. Door zakelijke vlogs in te zetten in je socialmediastrategie creëer je meer verbinding met je doelgroep.

 

 

In deze workshop:

  • krijg je een introductie over zakelijk vloggen;
  • geef ik je tips en tricks voor het maken van een zakelijke vlog;
  • ga je zelf aan de slag met het maken van een zakelijke vlog.

 

Na de workshop kun jij zelf aan de slag met zakelijk vloggen.

 

 

Over Sabien

Deze workshop wordt verzorgd door Sabien Kuster. Ongeveer een half jaar geleden startte zij haar bedrijf Qster Productions. Met behulp van zakelijke vlogs kun je een kijkje achter de schermen geven van jouw bedrijf of organisatie. Met behulp van de zakelijke vlogs creëer jij onder andere zichtbaarheid bij jouw doelgroep, kun je jouw kennis delen en op een toegankelijke manier intern communiceren.

 

 

Planning:

Inloop 16:45

Start programma 17:00

Einde programma 19:00

 

Locatie:

Stationsplein 26

6512AB, NijmegenHet volgen van de workshop is volledig gratis, voor iedereen. Dus ook voor (startende) ondernemers die niet aangesloten zijn bij StartUp. Wil je als student van het ROC, HAN of RU meedoen? Vermeld dan onder het kopje “organisatie” jouw opleiding.

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.