Insomnia Rentals & Events


Beste mede ondernemers,

 

Allereerst zal ik me voorstellen: mijn naam is Frank Rippen en ik woon in het prachtige Nijmegen, hoewel ik oorspronkelijk uit Barneveld kom. Sinds mijn jonge jaren heb ik een sterke affiniteit met alles op het gebied van apparatuur die nodig is voor een geweldig feest, zoals een drive-in show met luidsprekers, lichten en meer.

 

Tijdens mijn studie heb ik echter mijn hobby opgegeven. Dat veranderde dik een halfjaar geleden. Ik ben Insomnia Rentals & Events (IRE) gestart, met als doel elk evenement te voorzien van dat beetje extra kracht. Binnen Insomnia richten we evenementen in op het gebied van licht & geluid, maar we verhuren deze apparatuur ook los. Dit kan variëren van dance-evenementen tot gala's en bruiloften.

 

Naast het inrichten van evenementen is er nog een ander aspect van IRE, namelijk onze betrokkenheid bij de horeca. In kroegen leveren we bijvoorbeeld DJ's en bieden we onderhoudsdiensten aan. In Nijmegen verzorgen we bovendien de volledige inrichting van diverse kroegen. Hierbij kun je denken aan een complete interieurontwerp, vergelijkbaar met het inrichten van een huis met meubels, maar in dit geval gericht op de sfeer en uitstraling van een kroeg, inclusief een volledig licht- en geluidsplan.

 

Ik hoop op een leuke, leerzame en vooral ondernemende tijd binnen StartUp Nijmegen en kijk ernaar uit jullie snel te ontmoeten!

Contactgegevens

Ondernemer
Frank Rippen

E-mailadres
info@insomnia-events.nl

Telefoonnummer
06-39 18 11 60

Website
insomnia-events.nl

Social media