Jos van den Berg


Graag wil ik me kort even voorstellen. Ik ben Jos van den Berg net 58 jaar jong geworden, getrouwd en vader van twee studenten, zoon Ruben en dochter Carmen. En nu vaak thuis in Druten. Omdat stilzitten niet voor mij   is weggelegd ben ik altijd wel met iets bezig, overigens niet alleen met mijn bedrijf, maar ook met ontspanning. Ik streef naar een gezonde balans. Dus wielrennen, fitness, veel wandelen, boeken lezen, film kijken, klussen (erg leuk), uiteten (als het weer mag), met vrienden en ondernemers lachen en over de belangrijke dingen in het leven praten. Hopelijk einde dit jaar weer skiën in de Alpen. 

 

Mijn basis is technisch, met gedurende mijn loopbaan meer aandacht voor sales, marketing naar uiteindelijk general management en ondernemerschap. Nu richt ik me, zowel in als buiten het bedrijf op coachen, motiveren, inspireren en faciliteren. Het liefst laat ik beslissingen over aan anderen. 

 

Sinds 10 jaar ben ik eigenaar van de firma Repair Care, waar we met ca. 65 collega’s in Nederland, Duitsland en Engeland ons richten op houtreparatie van geveltimmerwerk. “Behouden in plaats van vervangen” is ons motto. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee. De vele happy customers hebben ons veruit marktleider gemaakt. Heerlijk om in het winning team te zitten! 

 

Ik ben nuchter, wil constant verandering, ontwikkeling van mezelf en stimuleer graag anderen dat ook te doen. Steeds meer vraag ik me af waarom ik de dingen doe die ik doe.


Ik kijk er naar uit om jullie dat ook te vragen!

 

Schrijf je hier in voor een Sparsessie!

Contactgegevens

Bedrijf/organisatie
Repair Care International B.V.

E-mailadres
JosvandenBerg@repair-care.com

Telefoonnummer
06-22472359

Website
www.repair-care.nl