WORD JE EIGEN BAAS


Creëer je eigen vrijheid en word je eigen BAAS!

Win jij een business case en een prijzenpakket t.w.v. €15.000,- met o.a. €2500,- cash, 6 maanden werkplek en begeleiding, een businesscoach, een website inclusief huisstijl en SEO, een laptop, een CX Kickstart, algemene voorwaarden en nog veel meer? Een betere start kan een ondernemer zich niet wensen!

Heb jij altijd al willen ondernemen maar weet je niet wat voor onderneming je moet starten? Bij StartUp Nijmegen hebben wij daar een oplossing voor. Op 13 oktober geeft StartUp Nijmegen 4 business-ideeën weg waar jij op kan pitchen. Pitch op een idee waar jij van denkt dat je geschikt bent om als startende ondernemer op te pakken. StartUp Nijmegen heeft haar krachten gebundeld met een aantal bedrijven om zo een tof prijzenpakket samen te stellen voor nog snellere acceleratie. De winnaars ontvangen van StartUp Nijmegen het idee, een werkplek om het idee verder uit te werken inclusief acceleratieprogramma, een startkapitaal van €2500 van de Gemeente Nijmegen en nog veel meer. Zo kun jij je onderneming beginnen en je eigen baas worden!

De volgende ideeën zullen worden weggegeven

  1. Dream Job: ontwikkel een app waarin gebruikers op basis van hun locatie en voorkeuren relevante vacatures te zien krijgen. Zo is je droombaan maar een fiets- of wandelrondje van je vandaan!

  2. My Pop-Up Kitchen: het starten van een gloednieuw restaurant is voor veel mensen een hoge drempel. Jij verlaagt die drempel door een volledig verzorgde keuken te faciliteren, die mensen kunnen huren om het restaurantleven voor een korte periode te testen.

  3. The Climate Changers: de energietransitie is een booming business. Zo booming dat we zelfs vakmensen tekortkomen. Jij ontwikkelt een platform waarmee vakmensen woningbezitters begeleiden bij duurzame verbeteringen. Zo kunnen zij uiteindelijk weer andere woningbezitters helpen!

  4. Medimee: reizen met veel medicatie is nogal een uitdaging. Medimee is een geïsoleerde tas voor medicatie met overzichtelijke vakken, zodat je medicatie veilig mee op pad kan nemen. Het is een gelanceerd product en beschikbaar voor overname.

    Omdat Medimee een bestaand product is, is dit een bedrijfsidee met extra pit. Je gaat aan de slag met een bedrijf dat al in de markt staat, en dat vraagt best wat ondernemingspower van je! Het overnemen en uitbreiden van de voorraad vraagt ook een investering, dus hou daar rekening mee in je pitch. Maak jij van dit product een bestseller?

Er zal een vakkundige jury aanwezig zijn, waaronder wethouder John Brom van de Gemeente Nijmegen. Hij en drie andere ervaren ondernemers bepalen wie de winnaar is van elk idee! De andere juryleden zijn Chantal Peters (EKI & De Papierfabriek, Kien24), Simon de Luij (Modderkolk) en Martine Grol (MADE BY MEDIA).

 

Voor meer informatie over de prijzen, voorwaarden en inschrijven, bekijk dan deze pagina of neem contact op met Tessa Pluk, via tessa@startupnijmegen.nl

 

 

 

Locatie: StartUp Nijmegen

Datum: 13 oktober 2022

Tijd: 15.00 uur - 18.00 uur

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.