WORD JE EIGEN BAAS


Win jij een business case, €2500,- startkapitaal en een gratis werkplek voor 6 maanden inclusief professionele begeleiding? Een betere start kan een ondernemer zich niet wensen!

Naast deze bliksemstart willen wij jou helpen om nog sneller te accelereren! Digishock.com sponsort een gratis website incl. 1 jaar webhosting en e-mail t.w.v. €1500,-. Daarnaast helpt Websitenazorg.nl je site beter in te richten door 1 jaar website nazorg premium te geven t.w.v. €600 en van Gadgetgear.nl krijg je een 2 uur durende consultancy om je product nog verder te ontwikkelen! Verder biedt Nobleton.nl alle winnaars gratis algemene voorwaarden voor hun nieuwe onderneming + een contract naar keuze!

 

Heb jij altijd al willen ondernemen maar weet je niet wat voor onderneming je moet starten? Bij StartUp Nijmegen hebben wij daar een oplossing voor.

Op 4 juli geeft StartUp Nijmegen 4 business-ideeën weg waar jij op kan pitchen. Pitch op een idee waar jij van denkt dat je geschikt bent om als startende ondernemer op te pakken. De winnaar ontvangt van StartUp Nijmegen het idee, een werkplek om het idee verder uit te werken, inclusief acceleratieprogramma, en een startkapitaal van €2500,- van de Gemeente Nijmegen! Zo kun jij je onderneming beginnen en je eigen baas worden!

 

De volgende ideeën zullen worden weggegeven:

1. De waste-tegel: een duurzaam trottoir gemaakt van restafval van grote ondernemingen uit Nijmegen en omgeving.

2. GoHealthy is een bedrijfsconcept dat organisaties - groot of klein - ontzorgt van de taak om hun eigen lunches te organiseren.

Wanneer een organisatie de lunch uitbesteedt aan GoHealthy komt er elke dag een gevarieerde en gezonde lunch op tafel. Daarbij wordt ook altijd rekening gehouden met de behoeftes van de werknemers.

De nadruk ligt daarbij op eten dat duurzaam, gezond, vers en lokaal bereid is. Zo zorg je ervoor dat het communitygevoel terugkeert bij de organisatie en help je grote groepen mensen duurzamere alternatieven te ontdekken.

3. Dreamjob: Een unieke app die bijhoudt waar je loopt, fiets of rijdt en ontvang relevante vacatures voor jou van organisaties uit de buurt op basis van je locatie!

4. Sugar loan: Investeerders die investeren in studenten door hun studie te betalen, in ruil voor een toekomstig inkomen van de studenten. Zeg maar dag tegen je studieschuld en hallo tegen je hypotheek!

 

Er zal een vakkundige jury aanwezig zijn, inclusief de wethouder Monique Esselbrugge, en ervaren ondernemers uit Nijmegen en omgeving die bepalen wie de winnaar is van elk idee!

 

Voor meer informatie of om je in te schrijven, kun je mailen naar Lennard Terlouw via lennard@startupnijmegen.nl

 

Locatie: Stationsplein 26, StartUp Nijmegen
Datum: 4 juli 2019, 14:00
Creëer je eigen vrijheid en word je eigen baas!

Data & inschrijven

Er zijn geen data gevonden waarvoor je jezelf kunt inschrijven.